Meerpuntsluitingen

Een meerpuntsluiting is een slot welke op meerdere punten op slot gaat.
Deze bestaan cilinderbediend (door middel van de sleutel te draaien) of krukbediend (door middel van de deurkruk omhoog of omlaag te bewegen).

Iedere leverancier heeft zijn eigen ideologie wat het beste werkt en hierdoor zijn er ook door de jaren heen een hele hoop verschillende soorten op de markt gekomen.

Aanbrengen van een meerpuntsluiting

Wij plaatsen al 25 jaar meerpuntsluitingen in houten deuren. 
We zijn hier specialist in geworden en weten goed wat er wel en niet kan in de deur.
Van mechanisch cilinderbediend tot vol elektronisch zelf sluitend is mogelijk.

De mogelijkheden en toepassingen zijn per deur verschillend en daarom komen wij vaak kijken of het mogelijk is bij uw deur of dit kunnen wij eventueel via foto's in de winkel of via de email ook controleren voor u.

Wij plaatsen ze altijd inclusief anti-kerntrek beslag. Dit beschermt uw cilinder optimaal en de meerpuntsluiting zorgt voor een optimale sluiting van de deur. De combinatie van deze twee aspecten zorgt ervoor dat uw veiligheid optimaal is en uw waardevolle spullen in huis ook echt in huis blijven.

Meestal kunnen wij dit binnen 2 dagen al plaatsen.

Vervangen van meerpuntsluitingen

Wij kunnen ook meerpuntsluitingen vervangen mochten deze niet meer goed werken. 
Soms is het een kwestie van de deur goed afstellen voor u, maar zoals alles slijten meerpuntsluitingen ook. Hierdoor zijn ze een keer aan vervangen toe en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres.

Meestal staat er op de meerpuntsluiting al een merk en type en aan de hand van een paar simpele vragen kunnen wij telefonisch al kijken of we het slot op voorraad hebben en wat de kosten zouden zijn. Vaak kunnen wij dezelfde dag al langskomen om het slot te vervangen.

Extra beveiligen

Mocht u twijfelen aan de beveiliging van uw huis, dan kunnen wij langskomen om een PKVW-inspectie te verrichten (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Dit is een landelijke instantie die de kwaliteit van de beveiliging van uw huis keurt. Ons personeel heeft cursussen en trainingen gevolgd waardoor ze op de hoogte zijn van de actuele eisen.

Hierdoor zijn wij ook bevoegd om te mogen keuren en om een certificaat uit te geven.