Al uw deuren op 1 sleutel

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en leveren van gelijksluitende cilinders.
Dit houdt in dat alle deuren in het huis bediend kunnen worden met dezelfde sleutel, hierdoor hoeft u dus geen hele sleutelbos meer mee te nemen. Enkel 1 sleutel.

Voor zowel particulieren als voor bedrijven heeft dit een hoop voordelen.

Wat houdt dit in voor particulieren

Dit houdt in voor particulieren dat al uw deuren op dezelfde sleutel sluiten en openen.
Nooit meer te hoeven twijfelen welke sleutel van welke deur is, of de sleutels hoeven te markeren met nagellak of tape.

Ook heeft dit als voordeel dat u niet veel sleutels bij hoeft te maken als er een reserve set nodig is of als u bij uw fiets- of autosleutels een extra set nodig heeft. Dit scheelt vaak ook in kosten op langere termijn, aangezien u nog maar 1 sleutel bij hoeft te laten maken in plaat van bijvoorbeeld 4 verschillende sleutels.

Wat houdt dit in voor bedrijven

Dit houdt in voor bedrijven dat u alle deuren kunt inrichten zoals u dit wilt.
Wie er toegang heeft tot welke deur en wie niet. Aan de hand van deze wensen kunnen wij een plan opstellen, een sluitplan. Hier staat in wie bevoegd is voor welke deuren.

Ook kunnen wij dit aanbieden in een gecertificeerd systeem. Hierdoor kan de sleutel niet bijgemaakt worden, enkel door de beheerder die het certificaat heeft.
Het grote voordeel ten opzichte van andere leveranciers is dat wij de sleutels dezelfde dag kunnen leveren en dat we de cilinders binnen korte tijd kunnen aanpassen, ombouwen of nieuw kunnen leveren. Hierdoor hoeft u geen tijdelijke maatregelen te treffen.

Cilinders inmeten

Omdat alle deuren verschillende dikte kunnen hebben is het handig om in kaart te brengen welke cilinder lengte er nodig is per deur. Het makkelijkste is om de huidige cilinder, mocht deze er zitten, eruit te halen en vanaf het hart van het schroefgat naar de ene zijde te meten en daarna vanaf het hart van het schroefgat naar de andere zijde te meten.

De standaardlengte is 30-30 maar dit kan per 5mm iedere kant op verlengd worden.