Alles rondom de veiligheid van uw woning

De Alphense Sleutel & Slotenservice is er voor meer dan alleen huissleutels.

Al meer dan 25 jaar leveren wij werk dat sinds twee jaar geleden pas vereist wordt bij nieuwbouwprojecten. Daarom durven wij onszelf wel dé veiligheidsexpert te noemen. 

Inbraken

Wij zijn al vaak opgeroepen na een inbraak om de deur toch weer sluitend te kunnen maken zodat de bewoner weer een veilig gevoel heeft. 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Een inbraak volledig uitsluiten is helaas nooit mogelijk. Maar een woning zo beveiligen dat het de inbrekers heel lastig wordt gemaakt, dat is iets waar wij in gespecialiseerd zijn! Vaak kan de woning door kleine aanpassingen al behoorlijk veiliger worden. 
Denk hierbij aan anti-kerntrek beslag. Met alleen dit onderdeel wordt de inbraaksnelheid van 30 seconden teruggebracht naar vaak 15 minuten. En de inbreker moet meer herrie maken om de woning te betreden. 

Neem contact met ons op

Wilt u graag dat wij samen met u het huis doorlopen om te kijken welke punten eventueel verbeterd kunnen worden, klik dan op de knop hieronder.  Dan plannen wij samen met u een afspraak in, vaak kan dit dezelfde week nog. Aan de hand van de inspectie maken wij een vrijblijvende offerte, u kunt zelf kiezen of u deze helemaal, gedeeltelijk of niet wilt uitvoeren.